Četiri utrke na Braču su iza nas i klub je bogatiji za ukupno 27 medalja koje su osvojli članovi kluba. Nastupilo nas je preko 40 članova kluba i to od onih najmlađih ispod dvanaest godina do najstarijih iznad 65 godina.
Prva utrka u subotu 02.10. koja se ujedno računala i za pojedinačno prvenstvo Hrvatske na dugim stazama bile je i utrka Kupa Hrvatske. Iako je mnogo natjecatelja imalo problema sa čitanjem karte, naši natjecatelji ipak su uspijeli osvojiti dvanaest plasmana unutar prva tri natjecatelja u svojim dobnim skupinama pa su tako prvaci Hrvatske postali; Paola Rako (Ž14), Ivica Mesić (M65), Zdenko Horjan (M45) i Jan Gobec (M20). Srebrne medalje i titule vice prvaka Hrvatske osvojili su Monika Pavić (Ž14), Ira Mareković (Ž16), Ivana Gobec (Ž45), Jura Kukec (M20) i Biserka Horvat (Ž65). Brončani su bili Ema Jurač (Ž12), Petra Jurić (Ž14) i Damir Gobec (M45).
Odmah drugoga dana 03.10.  natjecaja održano je i pojedinačno prvenstvo Hrvatke u sprintu gdje smo osvojili deset medalja. Nakon dugo vremena osvojena je i pojedinačna medalja u najjačoj seniorskoj konkurenciji, a imamo i oba prvaka u najjačoj juniorskoj konkurenciji .
Prvaci Hrvatske postali su Paula Pavlin (Ž20), Marko Jurač (M20) i Bojan Nikolić (Ž45). Srebrni su bili Paola Rako (Ž16), Biba Horvat (Ž65), Ivica Mesić (M65) i Zdenko Horjan (M45). Brončni u najjačoj seniorskoj konkurenciji (M21) bio je Jan Gobec, a bronce su još osvojile Kimi Maria Gobec (Ž16) i Ana-Marija Pavić (Ž45).
U ukupnom plasmanu O-Broča za koji su se zbrajali rezultati sve četiri utrke koje su održane od 02.-04.10. pobjedila je Paola Rako (Ž14), druga mjesta osvojili su Kimi Maria Gobec (Ž16) i Biserka Horvat (Ž65), dok su brončani bili Lovorka Čaja (Ž21B) i Ivica Mesić (M65).
Čestitamo svim osvajačima medalja na uspjehu i svim članovima kluba koji su se borili za što bolje pojedinačne i klupski plasman tijekom ovog natjecanja.
Sezona se nastavlja već novom Kup utrkom ovoga vikenda (10.10. – Kup Oriona) te želimo svima uspješan nastavak sezone.