Što sve radimo?

Izrada orijentacijskih karata

Orijentacijske karte izrađujemo za vlastite i tuđe potrebe. Izrada orijentacijskih karata zahtjevan je i dugotrajan posao koji iziskuje posebna znanja i adekvatnu opremu.

Ukoliko trebate kartu crtanu prema orijentacijskim standardima ili drugačije, kontaktirajte nas. Ako ne možemo mi, znamo tko može!

Edukacija

Na upit provodimo ili sudjelujemo u programima edukacije. Članovi kluba imaju veliko orijentacijsko iskustvo te mogu održati predavanja na temu orijentacijskog sporta, orijentacije u prirodi na nepoznatom terenu, planinarske orijentacije, upotrebe računala u svrhu kartiranja i obrade…

Referentna lista:

  • obuka SGVH, planinarske škole, Agencija za odgoj i obrazovanje, Kineziološki fakultet, Društveno veleučilište, Sveučilište Gediz – Izmir, Turska…

Team-building +

Na upit provodimo ili sudjelujemo u programima team-buildinga.

Članovi kluba mogu održati predavanja i orijentacijsku vježbe prilagođene onima koji se žele zabaviti i istovremeno ponešto i naučiti.

Predavanja i vježbe mogu obuhvaćati teme u širokom rasponu  – pogledajte naše stranice Orijentacijski sport.

Referentna lista:

  • GlaxoSmithKline, T-Mobile, Croatia Airlines, UN ….

Rođendanske proslave

Na upit možemo organizirati rođendansku proslavu za dijete (ili čak i odraslu osobu!).

Proslava se održava na otvorenom na način da se održi malo orijentacijsko natjecanje, a slavljenik i gosti se upoznaju s orijentacijskim sportom.

Osim na otvorenom uz malo više truda može se organizirati i orijentacijski rođendan u zatvorenom prostoru!

Orijentacijski labirint

Prema interesu i dogovoru možemo postaviti jedan zanimljivi oblik orijentacije koja se naziva labirint.

Labirint je jako skraćeni oblik prave orijentacijske staze koji se postavlja u edukacijske i zabavne svrhe. Također ga volimo postavljati uz orijentacijske škole i team-buildinge. Vrlo je dinamičan i intuitivan, ali iziskuje i određenu vježbu. Varijacije su brojne, a uz to ide mogućnost postave mini-štafete, one-man-relay-a, različitih težina staze. Ljudi iz labirinta izlaze nasmijani i traže još!

Labirint se može postaviti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Referentna lista:

  • uz orijentacijske tečajeve, teambuildinge, javna događanja, City Center One…