zakazano Novosti

Krenula je i šumska sezona kupa Hrvatske prvom utrkom kupa Hrvatske koja je ujedno bila i prvenstvo Hrvatske na duge staze. “20. Nenina utrka” održana je u organizaciji OK Jelen 14. travnja 2024. kod mjesta Izimje u blizini Jastrebarskog.  Ne možemo reći da je bilo uspješno jer su rezultati neslužbeni za dio kategorija u kojima je jedna kontrola bila krivo postavljena (br. 43). Nažalost na navedenoj kontroli veliki dio natjecatelja izgubio je dosta vremena (neki i gotovo jedan sat) što je utjecalo i na kontrole poslije u vidu koncentracije i izgubljene snage i energije. Vrlo visoke temperature, šumski radovi, predugačke staze u nekim kategorijama i neprecizna karta na dijelovima dodatno su otežali inače lijepi dan i trud organizatora da napravi dobru utrku. Nastupili smo sa gotovo 70 članova kluba i osvojili smo jedanaest medalja.

🥇Jure Rako – M12
🥇Karlo Trinajstić- M14
🥇Paula Pavlin – Ž21A
🥇Maja Cvitković – Ž55
🥇Neda Gobec – Ž45
🥈David Palić – M12
🥈Luna Bajrektarević- Ž16
🥈Paola Rako – Ž20
🥈Ivana Gobec – Ž45
🥉Ivica Mesić – M65
🥉Iva Žulić – Ž21B

Svakako treba izdvojiti pobjedu Paule Pavlin koja je ostvarila svoju prvu seniorsku pobjedu u najjačoj ženskoj konkurenciji Ž21A i osvojila najprestižniju titulu prvakinje Hrvatske. Naravno pohvaljujemo i ostale članove kluba koji su ostvarili najbrža vremena u svojim kategorijama.

Rezultati
Prolazna vremena

Natjecanja se nastavljaju noćnim prvenstvom Hrvatske koje je na rasporedu u subotu 20. travnja u organizaciji OK Vihor, a prijave su do ponedjeljka 15.04. u ponoć .