Dvodnevno natjecanje u Mađarskoj koje se održalo 30. rujna i 01. listopada privuklo je i naše natjecatelje koji su iskoristili prazni vikend od natjecanja u Hrvatskoj za odlazak na natjecanje u Mađarsku. U okolici mjesta Csörötnek trčale su se duge staze i srednje staze. Oliver Skočić je u kategoriji dječaka do 12 godina ostvario dvije pobjede i u ukupnom redoslijedu slavio je ispred Csejtei Hube iz Mađarske.

Na natjecanju je sudjelovala i obitelj Rako pa tako bilježimo solidne nastupe Duje Raka u kategoriji M35Br gdje je osvojio ukupno četvrto mjesto. Sabine Rako je u kategoriji W40 bila sedma, a Paola Rako je bila šesta u kategoriji W16 u vrlo izjednačenoj kategoriji po rezultatima.

Natjecanja u Hrvatskoj se nastavljaju  trodnevnim natjecanjem na Braču od 6.-8. listopada, nakon čega slijedi i natjecanje u organizaciji OK “Vihor” – 46. Memorijal Stipice Mesića – Ačka – poziv. Naše natjecanje održati će se kroz dva dana i tri utrke. Prva trka održati će se u subotu 14. listopada u Čazmi (sprint kup Hrvatske), nakon čega istoga dana slijedi i natjecanje u preciznoj orijentaciji u disciplini tempO (CRO-SLO-ITA-HUN liga). U nedjelju 15. listopada na rasporedu je dvanaesta utrka kupa Hrvatske koju organiziramo u Vukšinom Šipku pored Krašića.

 

Rezultati