Utrka na Braču svakako nam je ostala u lijepom sjećanju sa tri lijepe utrke. Zadnja utrka koja se trčala ujedno je bila i peta utrka Kupa Hrvatske koja je za klub bila vrlo uspješna. Ostvarili smo čak deset pobjeda za Kup i pobjedu u kategoriji početnika, pet drugih mjesta u kategorijama za Kup i drugo mjesto u kategoriji početnika te pet trećih mjesta za Kup Hrvatske. Ukupno dvadeset i dva plasmana što je zasigurno ponajbolji rezultatski uspjeh kluba na nekom od natjecanja za Kup.
Listu zlatnih predvodi naša mlada Ema Jurač u kategoriji početnika, a slijede Paola Rako (Ž14), Kimi Maria Gobec (Ž16), Paula Pavlin (Ž20), Ivana Gobec (Ž45), Maja Cvitković (Ž55), Marko Jurač (M16), Jura Kukec (M20), Nikica Jokić (M21B), Damir Gobec (M45) i Ivica Mesić (M65). U mlađim dobnim skupinama od osam dobnih kategorija članovi kluba slavili su u njih pet. Bravo za naše mlade nade.
Srebrni medaljaši bili su Ines Ostmajer u kategoriji početnika, Monika Pavić (Ž14), Ivana Radoš (Ž16), Noa Kolarek (M20), Dražen Dervišević (M21B) i Zdenko Horjan (M45).
Treće mjesto u Kupu osvojili su Anita Sem (Ž21B), Neda Gobec (Ž45), Biserka Horvat (Ž65), Vid Kodba (M21B) i Karlo Gobec (M55).
U ukupnom plasmanu nakon sva tri natjecanja za koji su se zbrajali rezultati svih trka, naših sedamnaest natjecatelja dobili su prekrasne kamene medalje od bračkog kamena. Pobjednici u svojim kategorijama bili su Ema Jurač (početnici), Paola Rako (Ž14), Neda Punek Gobec (Ž45), Marko Jurač (M16) i Ivica Mesić (M65).
Druga mjesta osvojili su Ivana Gobec (Ž45), Biserka Horvat (Ž65), Jan Gobec (M20), Dražen Dervišević (M21B), Zdenko Horjan (M45) i Karlo Gobec (M55) dok su trećeplasirani bili Petar Jurač (M14), Vid Kodba (M21B) i Damir Gobec (M45).
Trke je uspješno organizirao OK Maksimir unatoč velikim problemima zbog pandemije koja je ograničavala dolazak inozemnih natjecatelja, a organizirati natjecanje van svoje domicilne sredine veliki je logistički zalogaj za sve organizatore.