Kišni i hladni dan na Kupu Oriona koji se održao u nedjelju 10.10.2021. donio nam je lijepe uspjehe članova kluba. Devetnaest Vihoraša popelo se na postolje, a njih čak sedam je bilo na najvišoj stepenici osvojivši zlato.
Nažalost uz puno organizacijskih problema trka je krenula sa oko pola sata zakašnjenja pa su mnogi morali čekati na svoje startno vrijeme u hladnim vjetrovitim uvjetima. No niti takvi uvjeti nisu nas spriječili za izvrsne rezultate. Nakon dugo vremena imamo opet i medalju u ženskoj seniorskoj konkurenciji gdje je Lea Katarina bila druga. Neki naši članovi su nas već navikli na medalje pa je teško izdvojiti neki plasman, no svakako nas raduju i nova klupska imena na postolju ili na najvišim stepenicama postolja. Petra Jurić kojoj je ovo prva sezona došla je do medalje u Ž14, mladi Teo Mance u M12, Tomislav Pavić među iskusnim veteranima bio je srebrni. Matija Kučinac je dugo sa nama, no ovo mu je jedna od prvih medalja u M21B. Marko Jurač kao drugo plasirani u M20 ima brže vrijeme na istoj stazi od najboljih veterana u M45. Lovorka Čaja vratila se u formu i ide prema visokoj poziciji u Kupu Hrvatske u Ž21B. Monika Pavić je uvjerljivo slavila u Ž14. Velika borba vodila se i u Ž16 gdje je pobjedila naša Kimi Maria Gobec. U starijim veterankama nakon pauze pobjedi se vratila i Maja Cvitković u Ž55, Luna nas je razveselila broncom u Ž12…
Čestitke i svim Vihorašima koji su danas po ovom hladnom i kišovitom vremenu uopće izašli na stazu i dali sve od sebe da prođu staze.
🥇 Ž14 Monika Pavić
🥇Ž16 Kimi Maria Gobec
🥇Ž21B Lovorka Čaja
🥇Ž45 Željka Miljković
🥇Ž55 Maja Cvitković
🥇M20 Jan Gobec
🥇M45 Damir Gobec
🥈Ž14 Petra Jurić
🥈Ž20 Paula Pavlin
🥈Ž21A Lea Katarina Gobec
🥈Ž21B Ines Jurač
🥈M12 Teo Mance
🥈M20 Marko Jurač
🥈M65 Tomislav Pavić
🥉Ž12 Luna Bajrektarević
🥉M20 Noa Kolarek
🥉M21B Matija Kučinac
🥉M45 Zdenko Horjan
🥉M65 Ivica Mesić