“22. Otvoreno prvenstvo Zagreba” bilo je ove godine u gostima u Čazmi kao prvenstvo Hrvatske u sprintu. Otvorili smo novu orijentacijsku destinaciju u Čazmi  koja se pokazala kao izvrstan domaćin. Novu kartu je izradila Ivana Gobec, a cijelu organizaciju sproveli su članovi OK” Vihor”.
Posebno se zahvaljujemo OK “Jelenu” Ivanu Šeperiću Grdiši i Ani Beblek koji su uskočili na obradi podataka i SI sustavu kada je najviše trebalo te  turističkoj zajednici Čazma, mažoretkinjama iz Čazme koje su nas obradovale svojim programom, gradu Čazmi, željezari Milčić, vinskom podrumu Đuran volonterima iz Čazme i svima onima koji su pomogli u realizaciji natjecanja.
Rezultate pogledajte na poveznici, a pogledajte i fotogaleriju na našim FB stranicama.
U sjeni naše organizacije uvijek nam ostanu nekako i nastupi naših natjecatelja na natjecanjima koja mi organiziramo. Naravno organizacija natjecanja uvijek uzme svoj danak no spomenimo one koji su ostvarili i rezultate na Prvenstvu Hrvatske u sprintu koje smo organizirali u Čazmi. Osvojili smo deset medalja, a od toga jedno zlato, četiri srebra i pet bronci. Kao vrijedan rezultat ističemo broncu Dore Težak u najjačoj ženskoj kategoriji Ž21 i raduje nas njen povratak na orijentacijske staze.
Osvajači medalja:
🥇Biserka Horvat Nikšić, Ž65
🥈Karlo Gobec, M55
🥈Paola Rako, Ž16
🥈Paula Pavlin, Ž20
🥈Ivana Horbec, Ž45
🥉Marko Jurač, M20
🥉Dora Težak, Ž21
🥉Zdenko Horan, M45
🥉Ivica Mesić, M65
🥉Kimi Maria Gobec, Ž20
Čestitamo svim članovima kluba na nastupu i sportskoj borbi. Ovo je ujedno bila i četvrta utrka sprint kupa Hrvatske, a zadnja utrka će se održati u Međimurju 30. listopada.
“23. Otvoreno prvenstvo Zagreba” održati će se iduće godine u ljetnom četverodnevnom izdanju od 20.-23.07.2023. Poziv pogledajte ovdje, a prijave su putem OOnline portala.