ORIJENTACIJSKI KLUB "VIHOR"

Tražite dobro društvo? Želite se kretati po svježem zraku, a ne trunuti u zagušljivim prostorijama? Želite se rekreirati u netaknutoj prirodi? Imate li ambicije da postanete aktivni sportaš? Sve je to ostvarivo i nikad nije kasno!  Bit će nam drago ako nam se pridružite.

Orijentacija je najstariji sport kojim se bavio već Tezej, boreći se protiv minotaura, a nekoliko stoljeća kasnije i Ivica i Marica, bježeći pred ružnom vješticom. Ako ste gledali "Rambo" znate da se o-trčanje pojavljuje i u legendama današnjice. A u stvarnosti orijentacija je "outdoor" sport u usponu, vrlo razvijen u mnogim zemljama svijeta. Po nekim pokazateljima orijentacijskim sportom bavi se više od dva milijuna ljudi!

Danas orijentacijski sport obuhvaća četiri službeno priznate discipline te mnogo varijacija.  U klubu bavimo različitim aktivnostima vezano za orijentacijski sport, ali s ponosom možemo reći da se mnogo članova uspješno bavi i mnogim drugim sportovima.

 

Osim sudjelovanja na natjecanjima redovito i organiziramo razna orijentacijska natjecanja i dječje utrke, a jednom godišnje organiziramo i tečaj orijentacije za male i velike, na kojima možete saznati sve što Vas zanima o ovom sportu a i više.

Dobrodošli!

Želite li saznati kako postati članom Orijentacijskog kluba Vihor pogledajte naše stranice za članove i stranice sa često postavljanim pitanjima.

 

Želite li saznati što sve radimo i čime se sve bavimo kliknite dalje.

 

O povijesti Orijentacijskog kluba Vihor više možete pročitati ovdje i pronaći na našim starim web stranicama.

 

www vihor.hr

vihor@vihor.hr

IBAN HR6524840081101296342

OIB  50138912140

ORIJENTACIJSKI KLUB "VIHOR"

Ribnjak 2, 10000 Zagreb

HRVATSKA

ORIENTEERING CLUB "VIHOR"

Ribnjak 2, 10000 Zagreb

CROATIA