Generacija 2023

Nakon zadnjeg treninga na Medvednici u nedjelju, u četvrtak 11. svibnja 2023. u prostorijama kluba održano je i proglašenje Vihorove škole orijentacije koja je počela 16. ožujka. Dodjelom diploma, klupskih majica i nagrada završen je službeni dio škole. U ova dva nepuna mjeseca više od trideset polaznika je od usvajanja osnova orijentacije došlo do snalaženja i na vrlo kompleksnim terenima u svim vremenskim uvjetima.

Generacija 2023. – 39 godina od ponovne uspostave kluba tj. sekcije za orijentaciju u PD Vihor davne 1985, nova generacija je završila našu školu. Ako se ne varamo od onda klub nije propustio niti jednu godinu da nije radio na školovanju novih članova. Neke generacije su bile bolje, neke slabije po broju, ali ova je bila uporna i brojna i ništa ih nije zaustavilo do diplome. Od kišne i blatne trke u Izimju do teških staza na Ponikvama sve su sa uspjehom savladali. Svaka čast ekipi. Trenirali smo na raznim terenima što je upravo kvaliteta naše škole. Svaki je trening bio specifičan i pratio tematikom predavanja koja smo držali taj tjedan u prostorijama kluba.

Za polaznike škole ovo nije kraj jer nastavljamo dalje sa našim aktivnostima. Sezona je bogata aktivnostima i slijedi nam cijeli niz natjecanja i treninga. Čestitamo generaciji 2023. na njihovim diplomama i želimo im još jednom toplu dobrodošlicu u svijet orijentacije i u klub.