PROGRAM ODMORKO – ORIJENTIRKO LJETO 2024. – 🏀⚽️🎾🏓☀️☀️
Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme ljetnog odmora učenika od 24. lipnja do 30. kolovoza pripremio je besplatan program sportskih aktivnosti za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba u koje je uključen i “Orijentirko”, program savladavanja orijentacije i osnova orijentacijskog sporta koji će realizirati OK Vihor. Program će se odvijati kroz pet dana od 24.06. -28.06. i od 01.07.  – 05.07. u dvije grupe. Broj učenika je ograničen pa svakako pošaljite svoju prijavu na vrijeme.
Od danas se možete prijaviti za aktivnosti za koje su potrebne prethodne prijave preko sljedeće poveznice
Učenici osim što mogu slobodno plivati na bazenima mogu sudjelovati i u sljedećim igraonicama: sportsko penjanje, atletika, rugby, triatlon, squash, stolni tenis, odbojka na pijesku, rukomet na pijesku, tenis i orijentacijsko trčanje.
Osim toga tu je i poludnevni program ZGOMBAONICA, a više o programu možete pronaći na ovdje.
U suradnji sa Hrvatskim školskim sportskim savezom provodi se program “Sportski praznici” i to ove godine na čak 7 lokacija. Za program Sportskih praznika možete se prijaviti na preko portala.
Za sva dodatna pitanja slobodno  se obratite na 4816 340 ili na info@odmorko.hr!

Dvadeset i četvrto izdanje “Otvorenog prvenstva Zagreba” održalo se u “gostima” u Križevcima i na Kalniku no dobar dio natjecatelja boravio je i u Zagrebu te trenirao i na zagrebačkom području od kuda je odlazio na natjecanja. Za natjecanje su korištene četiri potpuno nove karte Križevaca i Kalnika.

Prvi dan natjecanja 30. svibnja održan je u Križevcima sa startom i ciljem na gradskom stadionu, a taj dan ujedno je bio i pojedinačno prvenstvo Hrvatske na kojem su proglašeni najbolji Hrvati u ovoj disciplini. Pobjednici su bili Tihon i Dorja Salopek u najjačim seniorskim kategorijama čime su nagovjesttili potpunu smjenu generacije i nove mlade snage koje će preuzeti primat u seniorskim kategorijama vrlo brzo. I dok je Dorja Salopek pobjedila u najajčoj ženskoj konkurenciji i natjecateljice iz inozemstva, Tihon je bio treći iza dva mađarska natjecatelja.

Iduća tri natjecanja održana su na Kalniku. U petak 31. svibnja održano je zasebno natjecanje u šumskom sprintu koje se odlikovalo tehničkim zanimljivim stazama na karti 1:4000 koja se protezala oko “Kalničkih prstiju”. Najbolji drugoga dana natjecanja imali su zasebno proglašenje i posebne medalje.

Najjači dan sa najvećom konkurencijom bio je u subotu 01. lipnja kada se natjecanje bodovalo za svjetsku rang listu (WRE), a ujedno je bilo i peto natjecanje kupa Hrvatske. Trčale su se duge staze. Za natjecanje je korištena nova karta Kalnika koju su nacrtali Ivana i Damir Gobec. Pobjednici natjecanja za svjetsku rang listu bili su Aron Bako iz Mađarske i Sárközy Zsófia također iz Mađarske. Aron Bako je pobijedio ispred Gooch Matthewa iz Velike Britanije i Wetherill Alexa također iz Velike Britanije, dok je Sárközy Zsófia slavila ispred Dorje Salopek iz Hrvatske i Divin Judit iz Rumunjske koja trči za mađarski klub.

Zadnji dan natjecanja održan je također na Kalniku na još jednom novom dijelu terena koji nikada nije korišten za orijentacijski sport i naravno novoj karti. Četvrti dan natjecanja računao se za ukupni plasman  “24. Otvorenog prvenstva Zagreba” za koji su se zbrajali rezultati prvoga dana, trećega dana i četvrtog dana.

Pobjednici po kategorijama dolaze iz čak sedam različitih država, a po kategorijama bili su:

Ž12 Šantić Viktoria OK Bjelovar CRO

Ž14 Šantić Gloria OK Bjelovar CRO

Ž16 Varga Fanni SPA HUN

Ž20 Vukelić Dora OK Maksimir CRO

Ž21B Berger Anne-Lea OLV Marta SUI

Ž21E Sárközy Zsófia SPA HUN

Ž35 Jantar Sonja OK Japetić CRO

Ž45 Ruppenthal Ursi OLG Chur SUI

Ž55 Ilijašev Željka OK Kapela CRO

M12 Bačnar Tušar Aljoša OK Azimut SLO

M14 Trinajstić Karlo OK Vihor CRO

M16 Nagy Norbert SPA HUN

M20 Vukelić Juraj OK Maksimir CRO

M21B Jurač Tomislav OK Vihor CRO

M21E Bakó Áron SPA HUN

M35 Piltaver Jaka OK Japetić CRO

M45 Juričan Vedran OK Varaždin CRO

M55 Ruppenthal Marcel OLG Chur SUI

M65 Willems Pierre ASUB BEL

M70 Hanhela Mauno Haukiputaan Heitto FIN

OPEN SHORT O’keefe Joseph EUOC GBR

 

“Zagreb Open” kao natjecanje se još jednom dokazalo kao natjecanje visoke kvalitete na koje vole doći i natjecatelji iz inozemstva čime se konkurencija znatno pojačala što je izuzetno dobro i za domaće natjecatelje kako bi osjetili i međunarodnu konkurenciju naročito za one natjecatelje koji ne putuju puno u inozemstvo na natjecanja. Vrijednost natjecanja nije samo lokalnog karaktera već je dodatna vrijednost općenito za Hrvatsku i predstavlja promociju kako u turističkom tako i u sportskom smislu. Dobro organizirana natjecanja privlače onda natjecatelje i na druga natjecanja u Hrvatskoj zbog pozitivnih komentara i utisaka. Za ovo natjecanje ukupno je postavljena 121 kontrolna točka na terenu, a nacrtane su četiri nove orijentacijske karte od čega čak tri u sklopu Kanika.

Svi rezultati, prolazna vremena i fotografije mogu se naći na stranicama natjecanja.

Ovim putem ujenose zahvaljujemo i potpori koju su nam pružili: Turistička zajednica Grada Zagreba, Turistička zajednica Grada Križevaca, Turistička zajednica Kalnika, Grad Križevci, općina Kalnik, Planinarski savez Zagreba, Savez sportova grada Zagreba, Udruga kineziologa Križevaca te coctail bar  Latino.

Prvi dan natjecanja “24. Otvorenog prvenstva Zagreba” ujedno je bilo i pojedinačno prvenstvo Hrvatske u disciplini sprint. Lijepi ciljni prostor na gradskom stadionu u Križevcima poslužio je i kao dobar start natjecanja. Natjecatelji su zatim kroz gradske parkove trčali i središtem Križevaca da bi na kraju utrčali u stadion.
Iako smo bili kao klub podosta oslabljeni zbog činjenice da smo bili organizatori natjecanja, ipak je osvojeno sedam odličja, a imamo i dva prvaka Hrvatske. Najbolji u kategorij dječaka do dvanaest godina bio je David Palić, a najbolja u kategoriji veteranki iznad pedeset i pet godina Neda Gobec. Čestitamo prvacima Hrvatske na njihvoim uspjesima.
Srebrne medalje u svojim kategorijama osvojili su i Karlo Trinajstić u kategoriji mlađih kadeta te Paula Pavlin u najjačoj ženskoj seniorskoj konkurenciji. Do bronci su dotrčale Matea Ban u kategoriji djevojčica do dvanaest godina i Paola Rako u ženskoj juniorskoj konkurenciji.

🥇David Palić, M12
🥇Neda Gobec, Ž55
🥈Karlo Trinajstić, M14
🥈Paula Pavlin, Ž21A
🥈Bojana Nikolić, Ž45
🥉Matea Ban, Ž12
🥉Paola Rako, Ž20

Rezultati

Prolazna vremena

Na natjecanju sprint kupa Hrvatske koje se održalo u nedjelju u predjelu Trnovčice u Zagrebu sudjelovalo je oko 130 natjecatelja. Natjecanje je organizirao OK Maksimir.
Članovi kluba bili su izuzetno raspoloženi pa tako bilježimo čak pet pobjeda naših članova! Najbrži su u svojim kategorijama bili Paula Pavlin Ž21, Neda Gobec Ž55, Karlo Gobec M55, Ivica Mesić M65 i Marin Ban OPEN. Uz njih osvojili smo još pet medalja. Bilježimo nakon dužeg vremena i plasman na postolju u najjačoj muškoj konkurenciji M21 gdje je Jan Gobec bio treći. Uz pobjedu Paule Pavlin u najjačoj ženskoj konkurenciji lijepi je to uspjeh i naših mladih seniora.
1.mj. Paula Pavlin Ž21
1.mj. Neda Gobec Ž55
1.mj. Karlo Gobec M55
1.mj. Ivica Mesić M65
1.mj. Marin Ban OPEN
2.mj. Ivana Horbec Ž45
2.mj. Maja Cvitković Ž55
3.mj. Oliver Skočić M12
3.mj. Jan Gobec M21
3.mj. Melissa Drobić Ž20
Za desetak dana u Križevcima će se održati i prvenstvo Hrvatske u disciplini sprint u orijentacijskom trčanju u organizaciji OK Vihor te se očekuju zanimljive borbe u ovoj izuzetno brzoj disciplini

“Trakošćan Open 2024” održao se na novoj karti Meljan u Trakošćanu u subotu 17.svibnja 2024. Četvrto natjecanje kupa Hrvatske okupilo je oko 200 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Natjecanje je održano u organizaciji OK Varaždin. Staze na natjecanju su bile tehnički jednostavne, ali fizički vrlo zahtjevne radi izuzetno puno strmih uzbrdica. Osim za kup Hrvatske natjecanje je ujedno bilo i juniorsko i veteransko prvenstvo Hrvatske na srednje staze. Članovi kluba osvojili su ukupno deset medalja u natjecanju kupa Hrvatske, a za prvenstvo smo dodali još jednu medalju jer se natjecatelji iz inozemstva nisu računali za plasman na prvenstvu. Od ukupno jedanaest medalja dvije su zlatne Petre Ban u Ž21B i Ivane Gobec u Ž45.

🥇Petra Ban Ž21B
🥇Ivana Gobec Ž45
🥈 Oliver Skočić M12
🥈 Karlo Trinajstić M14
🥈 Maja Cvitković Ž55
🥈 Damir Gobec M45
🥉David Palić M12
🥉Lovro Krišto M21B
🥉 Paola Rako Ž20
🥉Dragana Hrnkaš Ž21B
🥉PH Ivica Mesić M65

Rezultati
Prolazna vremena

Stigli smo do još jednog kraja tradicionalne Vihorove orijentacijske škole koja je trajala od ožujka do svibnja. Tijekom dva mjeseca naučili smo se orijentirati u prirodi, čitati kartu i naučili smo upotrebljavati kompas. Uz niz predavanja naučili smo i dosta teorije o orijentacijskom sportu i orijentaciji općenito. Sudjelovali smo na nizu praktičnih vježbi i treninga od jednostavnih terena poput Dugava pa sve do zahtjevnih orijentacijskih terena Krušaka. Orijentirali smo se čak i po noći u Sesvetskom kraljevcu.

Malo smo bili desetkovani na proglašenju škole, ali već na slijedećoj utrci za vikend će nas biti više. Kraj je škole, ali to je tek početak jednog lijepog dugogodišnjeg druženja i velikog broja avantura na našim treninzima, trkama, putovanjima… Čestitamo svim polaznicima škole na zasluženim diplomama i nosite klupske majice sa ponosom. Dobro došli u obitelj OK Vihor !

Vihoraši na Ponikvama

Tehnički zahtjevne staze na Ponikvama niti ove godine nisu iznevjerile svoju reputaciju. Treća utrka kupa Hrvatske u organizaciji OK Kapela održana je na terenu Ponikvi 28.04.2024., ali sa novim lijepim mjestom okupljanja na Bizeku. Sunčani dan upotpunio je dobar dan u prirodi. Iako su noge dijelu natjecatelja koji su trčali i trku na Bilogori dan ranije bile teške, nije nedostajalo prave sportske borbe koja se jako lijepo vidi na prolaznim vremenima gdje su se pobjede gubile i dobivale doslovce u zadnjim metrima staze na utrčavanju u cilj.
Vihoraši su izjednačili broj medalja sa Bilogore i u nešto jačoj konkurenciji došli smo do četrnaest postolja s time da smo povećali broj pobjeda na pet. Čestitamo Marinu, Neri, Juretu, Ivani i Damiru na najbržim vremenima danas u svojim kategorijama.
Danas izdvajamo i rezultat našeg Danka Plešea koji je nakon dugo vremena za klub osvojio i i medalju u kategoriji M35 gdje nismo do sada bili često na postolju.

Članovi kluba osvajači medalja:
1.mj. Jure Rako – M12
1.mj. Nera Ban – Ž14
1.mj. Marin Ban – OPEN
1.mj. Ivana Gobec – Ž45
1.mj. Damir Gobec – M45
2.mj. Paola Rako – Ž20
2.mj. Maja Cvitković – Ž55
2.mj. Oliver Skočić – M12
3.mj. David Palić – M12
3.mj. Danko Pleše – M35
3.mj. Nenad Mihaljević – M65
3.mj. Paula Pavlin – Ž21A
3.mj. Danijela Vrhovski – Ž21B
3.mj. Neda Gobec – Ž45

I naši polaznici škole orijentacije polako dolaze do svojih prvih plasmana na postolju. Nakon što je Dora Gorenak u kategoriji Open bila druga na noćnoj utrci, danas je Danijela Vrhovski osvojila još jednu medalju osvojivši treće mjesto u kategoriji Ž21B na ne baš jednostavnim Ponikvama.
Radujemo se i skorom nastavku sezone i kupa Hrvatske koji će svoju četvrtu utrku imati u Trakošćanu za tri tjedna 18.5., a nakon toga nam slijede i prvenstvo Hrvatske u sprintu u Križevcima 30.05. te još tri šumska natjecanja na Kalniku do 02.06., a sve zajedno se računa za Zagreb Open Orienteering Event – Croatia 4 days

“Bilogora Open” druga utrka kupa Hrvatske održana je na već poznatom terenu u blizini planinarskog doma Kamenitovac kod Bjelovara u subotu 27.4.2024. Lijepo i sunčano vrijeme nije privuklo veliki broj natjecatelja jer se već idućeg dana održava i treća utrka kupa Hrvatske u Zagrebu pa su se natjecatelji rasporedili kroz dva dana. Nastupili smo sa 36 natjecatelja i osvojili 14 medalja. Ovoga puta izdvajamo rezultate naših najmlađih natjecatelja u kategorijama do 12 godina gdje smo osvojili čak četiri medalje. Pobijedio je Oliver Skočić ispred Jure Raka, a u ženskoj konkurenciji Ines Ostajmer je bila druga dok je treća bila Matea Ban. Ako dodamo i medalju Nere Ban u Ž14 možemo reći da su nam djeca bila zaista uspješna.

Najuspješniji Vihoraši na natjecanju:

1. Oliver Skočić – M12
1. Ivana Gobec – Ž45
1. Damir Gobec – M45
2. Paola Rako – Ž20
2. Paula Pavlin – Ž21A
2. Jure Rako – M12
2. Bojana Nikolić – Ž45
2. Ines Ostajmer – Ž12
3. Neda Gobec – Ž45
3. Matea Ban – Ž12
3. Nera Ban – Ž14
3. Kimi Maria Gobec – Ž20
3. Karlo Gobec – M55
3. Nenad Mihaljević – M65

Rezultati
Prolazna vremena

U subotu 20. travnja 2024. na novoj, doremabuliranoj i proširenoj karti Budenečke šume kod Kobiljaka organizirali smo noćno prvenstvo Hrvatsske u orijentacijskom trčanju koje je ujedno bilo i 47. Memorijal Stipice Mesića – Ačka. Nastupilo je 87 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije po prohladnom i povremeno kišnom vremenu. Iako uvjeti nisu bili idealni, tijekom cijelog natjecanja vladala je dobra i vesela atmosfera, a najbolji seniorski natjecatelji postigli su i vrlo zavidnu brzinu po noći pa je tako pobjednik Matija Razum stazu od 6km sa 17 kontrolnih točaka prošao za samo 35min i 13 sekundi.

Najbolja seniorka bila je naša članica kluba Paola Rako koja je još uvijek juniorka, ali se u noćnim uvjetima najbolje snašla i u seniorskoj konkurenciji. Čestitamo Paoli na njenom seniorskom uspjehu. I dok je Paola pobijedila u najjačoj ženskoj konkurenciji, brat Jure je pobijedio u kategoriji OPEN ispred polaznice naše škole orijentacije Dore Gorenak.

Staza OPEN  je ovoga puta bila složena za sve zainteresirane sa olakšanim uvjetima. Startalo se na startnu jedinicu i u grupama ako je netko želio, a  svaka je kontrola u kategoriji OPEN imala i dodatnu svjetleću lampicu. OPEN staza nije imala niti jednu zajedničku kontrolnu točku sa ostalim natjecateljskim kategorijama. Za natjecanje su korištene nove orijentacijske zastavice sa fluorescentnom trakom kako bi ih natjecatelji ipak malo lakše uočili na terenu kada su već u blizini.

Rezultati članova kluba:

1.mj Paola Rako – Ž21

1.mj. Jure Rako – OPEN

2.mj. Dora Gorenak – OPEN

4.mj. Nera Ban – Ž16

4.mj. Marko Jurač – M20

4.mj. David Palić – OPEN

5.mj. Krista Palić – OPEN

6.mj. Daria Koceić Trinajstić

7.mj. Jan Gobec – M21

7.mj. Teodora Kučinac – OPEN

9.mj. Matija Kučinac – M21

10.mj. Violeta Čalić – Ž35

10.mj. Aleksandra Ivanac – OPEN

11.mj. Leo Žagar – M21

11.mj. Danijela Kos – OPEN

12.mj.  Ray Sovilj – M21

12.mj. Kuzma Kovač – OPEN

13.mj. Jan Ramač – M21

13.mj. Rok Kovač – OPEN

15.mj. Boris Mazić – M35

dnf. Paula Pavlin – Ž21

mp. Darko Kovač – OPEN

Pogledajte i video sa natjecanja kako bi dobili utisak o samom natjecanju.

Rezultati

Prolazna vremena

Službeno izvješće 47. Memorijal Stipice Mesića – Ačka, Noćno prvenstvo Hrvatske

Organizacija: OK Vihor
Start: Maja Kušt, Bernardica Stipić, Sabina Rako
Postavljali kontrole: Ivana Gobec, Tomislav Vuk, Damir Gobec
Cilj: Ivana Gobec, Damir Gobec
Obrada rezultata i SI sustav: Maja Cvitković, Josip Matijašić
Prijave: Josip
Skupljanje kontrola: Ivana Gobec, Tomislav Vuk, Damir Gobec
Prijevoz stvari: Jan Gobec, Josip Matijašić, Damir Gobec
Reambulacija i crtanje karte: Ivana Gobec, Damir Gobec
Ostali poslovi: članovi OK Vihor

Krenula je i šumska sezona kupa Hrvatske prvom utrkom kupa Hrvatske koja je ujedno bila i prvenstvo Hrvatske na duge staze. “20. Nenina utrka” održana je u organizaciji OK Jelen 14. travnja 2024. kod mjesta Izimje u blizini Jastrebarskog.  Ne možemo reći da je bilo uspješno jer su rezultati neslužbeni za dio kategorija u kojima je jedna kontrola bila krivo postavljena (br. 43). Nažalost na navedenoj kontroli veliki dio natjecatelja izgubio je dosta vremena (neki i gotovo jedan sat) što je utjecalo i na kontrole poslije u vidu koncentracije i izgubljene snage i energije. Vrlo visoke temperature, šumski radovi, predugačke staze u nekim kategorijama i neprecizna karta na dijelovima dodatno su otežali inače lijepi dan i trud organizatora da napravi dobru utrku. Nastupili smo sa gotovo 70 članova kluba i osvojili smo jedanaest medalja.

🥇Jure Rako – M12
🥇Karlo Trinajstić- M14
🥇Paula Pavlin – Ž21A
🥇Maja Cvitković – Ž55
🥇Neda Gobec – Ž45
🥈David Palić – M12
🥈Luna Bajrektarević- Ž16
🥈Paola Rako – Ž20
🥈Ivana Gobec – Ž45
🥉Ivica Mesić – M65
🥉Iva Žulić – Ž21B

Svakako treba izdvojiti pobjedu Paule Pavlin koja je ostvarila svoju prvu seniorsku pobjedu u najjačoj ženskoj konkurenciji Ž21A i osvojila najprestižniju titulu prvakinje Hrvatske. Naravno pohvaljujemo i ostale članove kluba koji su ostvarili najbrža vremena u svojim kategorijama.

Rezultati
Prolazna vremena

Natjecanja se nastavljaju noćnim prvenstvom Hrvatske koje je na rasporedu u subotu 20. travnja u organizaciji OK Vihor, a prijave su do ponedjeljka 15.04. u ponoć .

Rezultati noćno PH – pdf.

Rezultati noćno PH prolazna vremena – pdf.

Službeno izvješće 47. Memorijal Stipice Mesića – Ačka, Noćno prvenstvo Hrvatske

Za malo veće analize 47. Memorijala Stipice Mesića bacite pogled na  – Winsplits prolaze i kliknite na bonus content 😀

Također bacite pogled na Woosplits gdje izaberite “WinSplits by Date” pa datum 20.04. i Noćno prvenstvo Hrvatske, kategoriju i uživajte u analizama, grafikonima i tekstnom opisu utrke.

2024 Memorijal Stipice Mesića – dodatne obavijesti

Startne liste

2024 Memorijal Stipce Mesica – poziv pdf.

Mjesto održavanja: Kobiljak, Sesvete – (GPS 45.823002, 16.159005)
Datum održavanja Subota, 20. travnja 2024.
Organizator: Orijentacijski klub „Vihor“
Vrsta natjecanja: Noćno prvenstvo Hrvatske
Grana sporta: Orijentacijsko trčanje, noćno natjecanje
Glavni organizator: Damir Gobec
Kontrolor: Ivana Gobec
Karta: Budenečka šuma 1:10 000 / 2.5m , nova reambulacija, ožujak 2024.
Vrsta terena: ravan i teren, izmjena vrlo prohodne šume i neprolazniih dijelova
Prvi start: 20:30 sati (pratite obavijesti pred natjecanje jer uvjeti za sve natjecatelje moraju biti isti i start će krenuti kada bude dovoljno mračno. Zalaz sunca predviđen je za 19:49h)
Mjesto okupljanja: GPS: 45.823120, 16.159277
Udaljenost do

starta:

u dodatnim obavijestima slijedi točna informacija o udaljenosti – put će biti označen plavo-bijelim trakicama.
Zagrijavanje: moguće u blizini ciljnog prostora
Kategorije: Ž16, Ž20, Ž21, Ž35, M16, M20, M21, M35, OPEN kratka

*Kategorije s premalim brojem prijava spojiti će se sa drugom kategorijom

KATEGORIJA OPEN – NOĆNO PH 2024
Kategorija OPEN na noćnom Prvenstvu Hrvatske koje se održava slijedeću subotu navečer (20. 04. 2024.) u Kobiljaku (između Sesveta i Dugog Sela) bit će postavljena na način da niti jedna kontrolna točka nije zajednička sa službenim natjecateljskim kategorijama, kako ne bismo utjecali na rezultate državnog Prvenstva.
Na svakoj kontrolnoj točki (samo za kategoriju OPEN) bit će postavljena mala lampica. Dakle, kategorija je pogodna za sve one koji još nisu probali noćnu orijentaciju ili se osjećaju malo nesigurno. Također je pogodna za roditelje s djecom.
Šuma je prohodna i uglavnom potpuno čista i bezopasna, te je sa svih strana omeđena cestama i naseljem, tako da nije moguće daleko odlutati.
Prijave: Do ponedjeljka 15. travnja 2024. preko portala OrienteeringOnline

Za neregistrirane natjecatelje koji nisu u klubovim pautem e-pošte:  vihor@vihor.hr. Naknadne prijave ako ima slobodnih mjesta uz 50% višu startninu.

prijave

Startnine: 9€ za seniore i starije, 6€ € za juniore i mlađe, OPEN kategorija 6€

Registrirani natjecatelji plaćaju startninu sukladno pravilniku HOS-a.

Startne liste: Startne liste izvlačit će se 17.04.2024. u prostorijama kluba na adresi Ribnjak 2 u 20:00 sati
Perforiranje: SportIdent – Najam Si čipa – 2€
Uplate: U gotovini na dan natjecanja ili na broj žiro-računa: HR6524840081101296342
Podizanje prijava: Od 19:30 sati u ciljnom prostoru.
Proglašenje: oko 22:00 sat ovisno o broju prijava.

Sudjelovanje na proglašenju za sve dobitnike medalja i nagrada je obavezno. Natjecatelji koji ne dođu na proglašenje svoju nagradu neće moći dobiti ili preuzeti kasnije.

Nagrade: Medalje Saveza za tri prvoplasirana natjecatelja u svim službenim  kategorijama i medalje organizatora u OPEN kategoriji.
Dodatne obavijesti: www.vihor.hr ili na vihor@vihor.hr
Dolazak na natjecanje:

Iz smjera Zagreba preko Sesveta na cesti prema Dugom selu. Parkirati na Kobiljačkoj ulici. Mjesto okupljanja je livada pored kućnog broja 67  (skretanje prema livadi kod raspela)

Parking: Parkiranje uzduž Kobiljačke ulice ili uz trgovački centar Lidl

GPS: 45.822919, 16.158036

Okrijepa: U ciljnom prostoru će biti dostupna voda u bočicama i/ili spremniku.
Toalet: U ciljnom prostoru će biti na raspolaganju sanitarne kabine.
GDPR: Prijavom na natjecanje organizatorima se daje pristanak za korištenje osobnih podataka isključivo za potrebe natjecanja, javnu objavu rezultata natjecanja te u svrhu informiranja javnosti o natjecanju. Natjecatelj prihvaća i činjenicu da može biti audio-vizualno snimljen te da organizatori zadržavaju pravo korištenja snimki za svoje potrebe, za potrebe promocije te za potrebe informiranja javnosti.

Poziv pdf.

Startne liste

Rezultati

Prolazna vremena

Nešto fotografija

Video sa trening utrke

Datum : Nedjelja, 07. 04. 2024.
Organizator: Orijentacijski klub „Vihor“
Okupljanje: Velika Buna/Krušak – poučna staza “Šumarica”

GPS koordinate:  45.605570, 16.051676

Start: od 11:00 sati prema startnoj listi
Karta: Klasična šumska karta + novi dio!

Krušak (Ključić Brdo), 1:10 000, 1: 7500/E=5m; ISOM 2017-2;
stanje ožujak 2024., vodootporni print

Prijava: najkasnije do srijede 03. 04. 2024. putem stranice Orienteering Online

ili na mail: vihor.entry@gmail.com

Za sve upite i u slučaju nedoumica javite se također na mail.

Perforiranje:   čip
Duljina staze: SHORT / ŠKOLA / DJECA …… 2 km

MIDDLE ……………………………………4 km

LONG …………………………………… ….5 km

LONG-E ……………………………………6 km

Preciznije obavijesti će biti objavljene u obavijestima prije utrke.

Startnina: 5 € na IBAN HR6524840081101296342 (RBA)
Proglašenje: Odmah po završetku, male prigodne nagrade za tri prvoplasirana u svakoj kategoriji i posebna nagrada po odluci organizatora (nagradu dobivaju samo prisutni na proglašenju)
Rezultati: Obrada rezultata vodit će se u ciljnom prostoru, a obrađene rezultate objavit ćemo na našim web-stranicama www.vihor.hr i društvenim mrežama kluba.
Napomene: Nastupate na vlastitu odgovornost. Prijavom na trening prijavljena osoba prihvaća da se njezini osobni podaci, rezultati i fotografije s natjecanja koriste u svrhu objava i arhive vezane za ovo natjecanje i rad kluba.

Savjetujemo duge nogavice za trčanje.