U Maksimiru je u subotu 30.04. održan klupski trening precizne orijentacije u disciplini tempO. Uz rješavanje zadataka rađena je analiza postavljenih zadataka, a pripremu treninga odradio je izbornik reprezentacije Hrvatske Tomislav Varnica. Treningu su prisustvovali i polaznici tečaja orijentacije koji su se upoznali i sa ovom granom orijentacijskog sporta

Prvomajski trening u orijentacijskom trčanju odradili smo na Cmroku. Naizgled pitoma gradska šuma na kraju je bila pravi izazov i dobar trening za strme padine Trakošćana koje nas očekuju idući vikend kada se vraćamo natjecanjima za Kup Hrvatske. Uz članove kluba trening je bio namijenjen i polaznicima tečaja orijentacije.

Tečaj orijentacije nakon nešto više od mjesec dana održavanja ulazi u završnu fazu i uz predavanja polaznici tečaja sudjeluju i na svojim prvim natjecanjima gdje usvajaju nova iskustva i znanja.

Sudjelovali smo i na treningu OK Maksimira 18. travnja u blizini Kupinečkog kraljevca na karti Curek. Trening se održao uz upotrebu beskontaktnog sustava perforiranja SIAC koje se održalo 18. travnja. Analizu i GPS tragove možete pogledati putem Livelox aplikacije.