Novosti
Daruvar, Bjelovarsko-bilogorska županija, 43500, Hrvatska Karta

Vihoraši su u subotu 04. svibnja 2019.  na prvenstvu Hrvatske u sprintu u orijentacijskom trčanju osvojili pet medalja. Na natjecanju održanom u Daruvaru prvaci Hrvatske postali su naši juniori Paula Pavlin (Ž20) i Jan Gobec (M20).  Srebrne medalje osvojili su Luna Bajrektarević (Ž12) i Jura Kukec (M20), a brončanu medalju osvojila je Maja Cvitković (Ž55). Dodatno je odličje osvojio i Jure Rako u kategoriji OPEN osvojivši treće mjesto. Jedna od zanimljivosti je svakako i vrlo izjednačena borba u kategoriji mlađih veterana gdje se tri prvoplasirana natjecatelja nalaze unutar jedne sekunde!

Istoga dana poslijepodne održana je i utrka sprint kupa Hrvatske u kojoj smo osvojili čak devet medalja. Zlatne medalje opet su osvojili Paula Pavlin i Jan Gobec u najjačim juniorskim kategorijama , no njima su se sa zlatnim utrkama pridružili i Paola Rako (Ž12) i Maja Cvitković (Ž55). Paola se nakon jutarnjeg kiksa uspijela poslijepodne vratiti i pobijediti. Bravo. Srebrnu medalju ponovio je Jura Kukec u kategoriji juniora, a brončane medalje osvojili su Bojana Nikolić (Ž45), Luna Bajrektarević (Ž12) i Tomislav Varnica (M21A). Posebno smo ponosni na broncu Karla Težaka u juniorskoj M20 kategoriji kojem se uskoro navršava godina dana od teške prometne nesreće i koji se izuzetnim trudom polako vraća na orijentacijske staze.

Čestitamo svim osvajačima medalja i svim članovima koji su nastupali na natjecanjima u Daruvaru u organizaciji OK Bjelovara.

Rezultati: http://okb.hr
Sezona se nastavlja iduću nedjelju (12.05.) natjecanjem za Kup Hrvatske na Medvednici.