Prvenstvo Hrvatske u sprint štafeti održano je u subotu 06.04.2019. u Požegi. Novi teren i nova karta privukli su osamdesetak natjecatelja u organizaciji OK Ivan Merza.
Vihor je sudjelovao sa dvije štafete. U najjačoj kategoriji MŽM21 slavila je štafeta Japetića ispred štafeta Bjelovara i Kapele. Vihor je nastupio sa nešto oslabljenom štafetom zbog povrede naše mlade nade Jure Kukeca, no veseli da je štafeta nakon prve izmjene Jana Gobeca bila druga sa samo dvije sekunde zaostatka za vodećim Bjelovarom. Na kraju je štafeta u sastavu Jan Gobec, Paula Pavlin i Damir Gobec osvojila šesto mjesto u konkurenciji od dvadeset i dvije štafete. Druga štafeta kluba u sastavu Oleg Celić, Paula Prpić i Matija Mesić ostala je bez plasmana zbog greške na stazi, no skupili su vrijedno iskustvo.

Rezultati

Prolazna vremena

Drugog dana natjecanja održana su dva sprint natjecanja. Prvo se bodovalo za sprint kup Hrvatske, a drugo je bilo nerangirano natjecanje. U najjačoj seniorskoj konkurenciji naš Tomislav Varnica osvojio je ukupno šesto mjesto.

Rezultati sprinteva

Prolazna vremena