zakazano Novosti

06. rujna 2020. konačno je krenuo i službeni početak sezone koju smo čekali još od ožujka, a koja nije tada praktično nije niti počela zbog pandemije COVID-19 virusom. Prva trka i odmah Prvenstvo Hrvatske na duge staze za najjače dobne kategorije na novom terenu u Kupinečkom Kraljevcu. Iako su se mnogli natjecatelji borili sa gustom vegetacijom danas su naši članovi kluba osvojili čak 22 medalje na trci! I to 8 zlata, 8 srebra i 6 bronci.

Novi teren i karta uvijek su bili izazov za natjecanje, a ponajviše za seniore u kategoriji M21A koji su imali dug i naporan dan sa stazom od 11km zračne linije! Rekli bi stari orijentacisti prava “klasika”
Posebne čestitke svim našim državnim prvacima Bibi Horvat (Ž65), Draganu Jankoviću (M55), Pauli Pavlin (Ž20), Bojani Nikolić (Ž45), Janu Gobecu M20 i Damiru Gobecu (M45).
Zlata su još osvojili u kategorijama koje se ne računaju za Prvenstvo Josip Matijašić u OPEN long i Jure Rako u OPEN short.
Srebra su osvojili Luka Sučić (M12), Jura Kukec (M20), Danko Pleše (M21B), Ivica Mesić (M65), Ines Ostermajer (OPEN kratka), Mirta Hodak (Ž16), Mia Lovrec (Ž21B) i Danko Pleše (M21B).
Brončani su bili Noa Kolarek (M20), Eduard Kožul (M21B), Karlo Gobec (M55), Rako Paola (Ž14), Kimi Maria Gobec (Ž16) i Maja Cvitković (Ž55).
Sezona se nastavlja već idući vikend Prvenstvom Hrvatske na srednje staze i Kupom Hrvatske u subotu i nedjelju u blizini Rakovog potoka.