Vihoraši na prvenstvu Bjelovara

Danas je u blizini Bjelovara kod ŠRC Kukavica održana četvrta utrka Kupa Hrvatske na kojoj smo nastupili sa 58 natjecatelja. Po brzom ravnom terenu mnogo se griješilo, ali Vihoraši su bili vrlo uspješni sa 18 medalja od čega čak 7 zlatnih. Posebno nas raduju nova imena na postolju kojima i ovom prilikom čestitamo na uspjehu.

Treća u Ž14 bila je Paola Rako, prva u Ž20 Paula Pavlin, Jura Kukec pobijedio u M20, Jan Gobec bio je drugi, a Noa Kolarek treći u M20. Svoju prvu pobijedu ostvarila je Lovorka Čaja u Ž21B. Pobijedio je i Danko Pleše ispred Nikice Jokića u M21B. Još jedno trostruko osvajanje cijele kategorije imamo u Ž45 gdje je slavila Ivana Gobec ispred Nataše Kolarek i Bojane Nikolić. U M45 imamo dvije medalje i to srebrnu Damira Gobeca i brončanu Zdenka Horjana. Maja Cvitković pobijedila je u Ž55, a Biserka Horvat Nikšić je bila treća u Ž65. Ivica Mesić slavio je u kategoriji M65, a ovdje imamo i medalju Tomislava Pavića na svom debitanskom nastupu. Na kraju tu je i naš Valter Sučić koji je došao do svoje prve medalje u kategoriji OPEN osvajanjem trećeg mjesta.

Za prvi memorijal Branka Vidovića računali su se rezultati svih natjecanja ovog vikenda (dva sprinta u Daruvaru i trka u Bjelovaru) i kao najbolja dama je proglašena naša Bojana Nikolić. I u muškoj konkurenciji smo zamalo imali najboljeg gdje je Zdenko Horjan kao drugi za malo zaostao za Matijom Razumom. Natjecanja se nastavljaju idućeg vikenda prvenstvom Hrvatske u sprintu te petom utrkom za Kup Hrvatske na Braču.

 

Rezultati

Prolazna vremena