Natjecateljski dio prvenstva jugoistočne Europe u orijentacijskom trčanju počeo je disciplinom srednjih staza na novom terenu i novoj karti u Sesvetskom kraljevcu. Ravni teren sa dosta detalja bio je vrlo brz za orijentaciju, no moglo se i lagano pogriješiti u smjeru kretanja ako se nije gledao kompas. Za natjecatelje su bila predviđena dva cilja, jedan za sve SEEOC kategorije i dio SEEMOC kategorija, a drugi za starije veteranske i dječje kategorije.

Od Hrvata najbolje rezultate ostvarili su Paola Pavlin (Ž18) i Matija Razum (M21E) osvajanjem petog mjesta. “Podium place” ostvarila je i Olga Jerković Perić koja je bila šesta u Ž18.

U konkurenciji veterana (SEEMOC) mjesta na postolju ostvarili su Petar Delić (M35 – 2.mj.), Sabina Seražin Korper (Ž35 – 2.mj.), Antonija Orlić (Ž40 – 2.mj.), Goran Vodopija (M35 – 3.mj.), Irena Čorko Meštrović (Ž35 – 3.mj.), Martina Bedeković Tanković (Ž45 – 3.mj.), Neda Gobec (Ž50 – 3.mj.).

Posebne čestitke idu našim Vihorašima Nedi Gobec koja je u veteranskoj konkurenciji osvojila broncu i Pauli Pavlin koja je bila peta u jakoj konkurenciji mlaših juniorki.

Neda Gobec treća na SEEMOC-u

Rezultati  reprezentativaca članova Vihora:

5. mj Paula Pavlin Ž18
8. mj Jan Gobec M20
12. mj Paola Rako Ž16
12. mj Jura Kukec M20
15. mj. Noa Kolarek M20
20. mj Kimi Maria Gobec Ž16

Fotogalerija

Rezultati