Naša natjecanja

43. Memorijal Stipice Mesića

,
Poziv Startne liste Preporuke stožera civilne zaštite Odluka HOS-a - epidemijske mjere Bilten sa obavijestima

Video – Zagreb Open 2020 (head-cam i reportaža)

,
Kraj prvog dijela sezone koji zapravo nije niti počeo obilježiti ćemo našim natjecanjem "Zagreb Open" 28. lipnja 2020. Prijave su otvorene, a možete ovdje skinuti i poziv u pdf-u

Poziv, informacije i rezultati – Zagreb Open 2020

,
Kraj prvog dijela sezone koji zapravo nije niti počeo obilježiti ćemo našim natjecanjem "Zagreb Open" 28. lipnja 2020. Prijave su otvorene, a možete ovdje preuzeti i poziv u PDF obliku.

Odgađamo Prvenstvo JI Europe u orijentacijskom trčanju u našoj organizaciji

,
Nažalost teška srca odgađamo Prvenstvo JI Europe u orijentacijskom trčanju u našoj organizaciji. Pripremali smo se zadnje dvije, tri godine i potrošili izuzetno mnogo vremena, truda i novaca u organizaciju.

Dječja orijentacijska utrka Svetog Nikole i trening

,
Dođite na tradicionalnu dječju orijentacijsku utrku Svetog Nikole, trening ili na predškolski sat u nedjelju 08.12.2019. u parku Maksimir.

Halloween utrka za djecu i odrasle

,
Tradicionalna Hallowen orijentacijska utrka za djecu i odrasle uvijek je dobra zabava pred kraj sezone. Upalite lampe i uživajte u lovu na kontrolne točke, vještice...

Bilten 1 za Zagreb open i City Race Euro Tour

,
Objavljen je Bilten 1 za 19. izdanje Zagreb open natjecanja (sprint kup Hrvatske). Tekst je na engleskom jeziku. Prijave za natjecanje su otvorene preko OOnline portala. Dodatno smo odlučili orgaizirati i trening u petak 20. rujna za sve zainteresirane…

Vihor tempO Challenge & preO sprint

,
Poziv za natjecanje u preciznoj orijentaciji koje će se održati 01. rujna 2019. u Gornjoj Bistri.

42. Memorijal Stipice Mesića – Ačka

,
42. Memorijal Stipice Mesića - Kup Hrvatske 3 održati će se na Medvednici. Obavijesti, startne liste, pozive pogledajte ovdje.

34. prvenstvo Kapele

,
Nakon prekrasne tople utrke u Izimju, druga utrka Kupa Hrvatske na karti Štrpet osvanula je danas u oblačnom i hladnom okruženju. Pedesetak članova kluba nastupalo je na natjecanju.