Naša natjecanja

Štafetno prvenstvo Zagreba – rezultati

,
Rezultati i galerije slika sa Štafetnog prvenstva Zagreba održanog 2. svibnja 2021.

Štafetno prvenstvo Zagreba

,
Štafetno prvenstvo Zagreba u orijentacijskom trčanju održati će se na karti Ključić brdo 02. svibnja 2021. u organizaciji OK "Vihor". Osim štafetnog dijela predviđena je i jedna pojedinačna kategorija.

Trening utrka “Pozdrav proljeću vol.2” – rezultati, prolazi, livelox analiza

,
I drugo izdanje naše trening utrke "pozdrav proljeću" na Krušaku je iza nas. Na treningu je sudjelovalo nešto više od 70 trkača, a korištena je novo dorađena karta "Krušak-Ključić brdo". Na trening utrci korišten je SportIdent sustav…

Klupski trening “Pozdrav proljeću vol.1,5”

,
U nedjelju 07.03.2021. na terenima u blizini mjesta Krušak održali smo još jedan u nizu od klupskih treninga. Staze je zamislio Duje Rako, a tema treninga je bila izbor varijante na dugim dionicama. Hvala obitelji Rako na organizaciji treninga. Livelox…
Trening utrka Pozdrav proljeću

“Pozdrav proljeću” vol. 2 trening utrka

,
Poziv na drugo izdanje trening utrke "Pozdrav proljeću" koja će se održati 14. ožujka 2021. kod mjesta Krušak. Dorađen je novi dio karte i nove dionice su u planu.

“Pozdrav proljeću” – trening utrka, rezultati i fotografije

,
Rezultati i fotogalerija sa održane trening utrke "Pozdrav proljeću" koja je održana 28. veljače 2021. u blizini mjesta Krušak.

Trening utrka “Pozdrav proljeću”

,

Pozivamo Vas na trening utrku "Pozdrav proljeću" koja će se održati u blizini Velike Bune kod mjesta Krušak (pješačka poučna staza Šumarica).

Za detalje pogledajte poziv.

Rezultati trening utrke Valentinovo 2021

,
Po lijepom, prohladnom i sunčanom vremenu u Gajevom naselju pokraj Jaruna u Zagrebu održana je trening utrka Valentinovo 2021 na kojoj je sudjelovao 91 trkač. Za trening utrku je nacrtana nova orijentacijska karta Gajevo u sklopu šestog kvartovskog treninga OK Vihor.

Trening utrka za Valentinovo

,
Pozivamo sve zainteresirane na orijentacijsku trening utrku u organizaciji kluba koja će se održati na Valentinovo u nedjelju 14.02.2021. Za ovu priliku moći će se naručiti i prigodne majice, a svi koji kupe majicu, a nisu registrirani član nekog orijentacijskog kluba ujedno imaju i besplatnu startninu za trening utrku.
SEEOC 2021

Novi datumi Prvenstva JI Europe u orijentacijskom trčanju

,
OK Vihor iza sebe ima najveće hrvatske organizacijske projekte u orijentacijskom sportu. Bili smo nositelji organizacije dva svjetska vojna prvenstva, europskog vojnog prvenstva i nekoliko regionalnih vojnih prvenstava. Organizirali smo svjetsko…