Naša natjecanja

Trening utrka “Pozdrav proljeću”

,

Pozivamo Vas na trening utrku "Pozdrav proljeću" koja će se održati u blizini Velike Bune kod mjesta Krušak (pješačka poučna staza Šumarica).

Za detalje pogledajte poziv.

Rezultati trening utrke Valentinovo 2021

,
Po lijepom, prohladnom i sunčanom vremenu u Gajevom naselju pokraj Jaruna u Zagrebu održana je trening utrka Valentinovo 2021 na kojoj je sudjelovao 91 trkač. Za trening utrku je nacrtana nova orijentacijska karta Gajevo u sklopu šestog kvartovskog treninga OK Vihor.

Trening utrka za Valentinovo

,
Pozivamo sve zainteresirane na orijentacijsku trening utrku u organizaciji kluba koja će se održati na Valentinovo u nedjelju 14.02.2021. Za ovu priliku moći će se naručiti i prigodne majice, a svi koji kupe majicu, a nisu registrirani član nekog orijentacijskog kluba ujedno imaju i besplatnu startninu za trening utrku.
SEEOC 2021

Novi datumi Prvenstva JI Europe u orijentacijskom trčanju

,
OK Vihor iza sebe ima najveće hrvatske organizacijske projekte u orijentacijskom sportu. Bili smo nositelji organizacije dva svjetska vojna prvenstva, europskog vojnog prvenstva i nekoliko regionalnih vojnih prvenstava. Organizirali smo svjetsko…

Rezultati 43. Memorijala Stipice Mesića

,
Rezultati  "43. Memorijala Stipice Mesića" - Ačka - Ačkovog kupa: Rezultati OOnline Prolazna vremena Winsplits analiza prolaznih vremena Rezultati pdf. Prolazna vremena pdf. 2020 Ačkov kup izvješće…

43. Memorijal Stipice Mesića

,
Poziv Startne liste Preporuke stožera civilne zaštite Odluka HOS-a - epidemijske mjere Bilten sa obavijestima

Video – Zagreb Open 2020 (head-cam i reportaža)

,
Kraj prvog dijela sezone koji zapravo nije niti počeo obilježiti ćemo našim natjecanjem "Zagreb Open" 28. lipnja 2020. Prijave su otvorene, a možete ovdje skinuti i poziv u pdf-u

Poziv, informacije i rezultati – Zagreb Open 2020

,
Kraj prvog dijela sezone koji zapravo nije niti počeo obilježiti ćemo našim natjecanjem "Zagreb Open" 28. lipnja 2020. Prijave su otvorene, a možete ovdje preuzeti i poziv u PDF obliku.

Odgađamo Prvenstvo JI Europe u orijentacijskom trčanju u našoj organizaciji

,
Nažalost teška srca odgađamo Prvenstvo JI Europe u orijentacijskom trčanju u našoj organizaciji. Pripremali smo se zadnje dvije, tri godine i potrošili izuzetno mnogo vremena, truda i novaca u organizaciju.

Dječja orijentacijska utrka Svetog Nikole i trening

,
Dođite na tradicionalnu dječju orijentacijsku utrku Svetog Nikole, trening ili na predškolski sat u nedjelju 08.12.2019. u parku Maksimir.