zakazano Novosti
Iako su klupski rezultati bili pomalo u drugom planu na našem natjecanju zbog pandemije, članovi kluba su ipak bili uspješni.

Veliko nam je bilo zadovoljstvo vidjeti i članove koji su nas došli posjetiti, a koji su bili vrlo aktivni u prošlosti. Nadamo se da ćemo se viđati i u budućnosti i to ne samo na Vihorovim natjecanjima.

Sa zadovoljstvom možemo pohvaliti naše veteranke koje su ostvarile pobjede u kategorijama Ž45 (Bojana Nikolić), Ž55 (Teodora Kučinac) i Ž65 (Biserka Horvat). I naše mlade nade su bile uspješne pa su pobjede ostvarile Monika Pavić (Ž14) i Paula Pavlin (Ž20). Mušku čast obranili su Danko Pleše pobjedom u M21B i Jura Kukec pobjedom u M20. Vihoraši su slavili u sedam kategorija što je lijep uspjeh.
Vratio nam se i Janko Hodak koji je osvojio izvrsno drugo mjesto u kategoriji dječaka do 12 godina. Srebrni su bili i Paola Rako (Ž14), Marko Jurač (M16), Noa Kolarek (M20), Dragan Janković (M55), Tomislav Pavić (M65) te Antonio Bošnjak (OPEN). Treća mjesta osvojili su Ivica Mesić (M65), Ema Jurač (OPEN) i Petra Abramović (Ž21B).
Nažalost kao klub koji izuzetno njeguje obiteljski sport i rekreaciju svih generacija zbog izolacije i karantene izostali su nam brojni nastupi i rezultati nekoliko obitelji kojima želimo uspješan oporavak i zdravlje te skori povratak u šumu.
Sezona se nastavlja već ovog vikenda natjecanjima u organizaciji OK Međimurje.