Zadnja dva natjecanja sprint kupa Hrvatske održana su na natjecanju “Međimurje Open” i to u istom danu 24.10.2021.
Prva sprint utrka održana je u Murskom Središću po maglovitom jutru, a druga utrka na terenima u okolici toplica Sveti Martin. Obje utrke organizirao je OK Međimurje.
Na jutarnjem sprintu koji je bio četvrta utrka sprint kupa Hrvatske osvojili smo devet medalja, a od svih rezultata izdvajamo prvu brončanu medalju u mlađim veteranima Duje Raka. Čestitamo Pobjede su ostvarili Paola Rako, Bojana Nikolić, Maja Cvitković, Biserka Horvat Nikšić i Zdenko Horjan.
🥇Ž16 Paola Rako
🥇Ž45 Bojana Nikolić
🥇Ž55 Maja Cvitković
🥇Ž65 Biserka Horvat Nikšić
🥇M45 Zdenko Horjan
🥈M45 Damir Gobec
🥈M65 Ivica Mesić
🥉M35 Duje Rako
🥉Ž16 Kimi Maria Gobec
Poslijepodnevni sprint u toplicama u Svetom Martinu bodovao se za petu utrku sprint kupa Hrvatske i održan je po lijepom sunčanom vremenu u polušumskom izdanju. Sa dvanaest medalja bili smo još uspiješniji nego na jutarnjoj utrci, a raduju nas medalje najmlađih Olivera Skočića i Viktora Ignjata Ivezića u kategorijama dječaka do 12 godina. Svakako treba dodatno spomenuti i broncu Jana Gobeca u najjačoj seniorskoj kategoriji te pobjedu Monike Pavić u kadetkinjama. Po dvije pobjede ostvarile su Bojana Nikolić, Maja Cvitković i Biserka Horvat Nikšić.
🥇Ž16 Monika Pavić
🥇Ž45 Bojana Nikolić
🥇Ž55 Maja Cvitković
🥇Ž65 Biserka Horvat Nikšić
🥇M45 Damir Gobec
🥈Ž45 Neda Punek Gobec
🥈OPEN Sonja Ostajmer
🥈M65 Ivica Mesić
🥈M12 Viktor Ignjat Ivezić
🥉M12 Oliver Skočić
🥉M45 Zdenko Horjan
🥉M21 Jan Josip Gobec
Svi članovi kluba ujedno su i ekipni pobjednici natjecanja “Međimurje Open” za koji su se računali rezultati oba sprinta i štafetnog prvenstva Hrvatske koje je održano dan ranije. Kroz dva dana natjecanja i tri utrke nastupili smo sa 41 natjecateljem.