Ludbreški vinogradi bili su poprište četvrte utrke kupa Hrvatske u subotu 27. svibnja 2023. Strme staze na zaraslom terenu sa puno podrasta i granja po terenu iziskivale se prilagođavanje brzine i tehnike orijentiranja što nije bilo jednostavno.
Klub je nastupio sa 46 natjecatelja, a osvojeno je dvanaest medalja. Četiri zlatne, četiri srebrne i četiri brončane medalje osvojene su u teškoj borbi sa terenom. Svoju prvu medalju osvojio je i najmlađi Vihoraš devetogodišnji David Palić u kategoriji dječaka do dvanaest godina(M12). Do svoje treće orijentacijske medalje došla je i Nera Ban osvojivši srebro u kategoriji djevojčica do dvanaest godina (Ž12). Dvojac Ivana Gobec (Ž45) i Ivor Mikulčić (M21B) nastavljaju sa pobjedama u ovogodišnjem kupu Hrvatske i sada imaju četiri pobjede u nizu. Melissa Drobić je u Ž16 došla do svoje druge medalje u kupu za Vihor.
Čestitamo svim Vihorašima na sudjelovanju, rezultatima i medaljama.

🥇Ivana Gobec, Ž45
🥇Nenad Mihaljević, M65
🥇Ivor Mikulčić, M21B
🥇Damir Gobec, M45
🥈Nera Ban, Ž12
🥈Luna Bajrektarević, Ž14
🥈Paula Pavlin, Ž20
🥈Ivica Mesić, M65
🥉David Palić, M12
🥉Melissa Drobić, Ž16
🥉Neda Gobec, Ž45
🥉Maja Cvitković, M55

Već u nedjelju 28. svibnja nastavljaju se trke i to na još jednoj novoj karti u Oroslavlju. Natjecatelji će se boriti za titule prvaka Hrvatske u sprint disciplini orijentacijskog trčanja i u disciplini tempO precizne orijentacije.