Šesto natjecanje za kup Hrvatske “Kup Oriona” održan u subotu 17. listopada u Horvatima pod pojačanim epidemiološkim mjerama privukao je nešto manje od dvije stotine natjecatelja. Nažalost naš klub je nastupio izuzetno oslabljen jer mu je veliki broj članova u samoizolaciji. Ipak bio je to lijep i sunčan dan za četrdesetak članova na kojem smo osvojili i ovako oslabljeni 16 medalja, 14 u konkurenciji za kup Hrvatske i dvije u kategoriji početnika.
Svoju prvu pobjedu u juniorskoj M20.kategoriji ostvario.je Noa Kolarek. Zlatni su bili i Danko Pleše (M21B), Monika Pavić (Ž14), Paula Pavlin (Ž20), Maja Cvitković (Ž55) te Ines Ostermajer (početnici).
Druga mjesta osvojili su Jura Kukec (M20), Edo Kožul (M21B), Ivica Mesić (M65), Ivana Gobec (Ž45), Damir Gobec (M45) i Biserka Horvat (Ž65). Brončane medalje osvojili su Tomislav Pavić (M65), Paola Rako (Ž14), Bojana Nikolić (Ž45) i Sonja Ostermajer (početnici).
Čestitamo svim osvajačima medalja na njihovom uspjehu, a svim članovima u izolaciji želimo brzi povratak u šumu.
Službeno proglašenje rezultata zbog epidemioloških razloga nije održano već su medalje dodijeljene predstavniku kluba koji će ih uručiti članovima kluba.
Natjecanje je organizirao OK Orion. Staze su bile brze, ravno i vrlo zarasle pa se trebalo vješto snalaziti u labirintu zaraslih gustiša i proplanaka.