Krenule su i zadnje utrke kupa Hrvatske u proljetnom dijelu sezone. Na karti Martinkovec u subotu 17.6.2023. održane su duge staze. Zarasli teren sa koprivama i podosta uspona nije bio neka ljepota, pa su tako mnogi natjecatelji imali problema sa navigacijom.
Nastupili smo sa 30 članova kluba i osvojili 8 medalja. Školske obaveze na kraju godine i mature malo su nam smanjile brojnost. Najbolje od Vihoraša u džungli Varaždinskih brega snašli su se Karlo Trinajstić i Paola Rako te Ivor Mikulčić i Nenad Mihaljević koji su pobijedili u svojim kategorijama.

 

Posebne čestitke idu Karlu Trinajstiću na prvoj pobjedi u kupu Hrvatske u kategoriji M14. Do svojih prvih medalja došli su i Branko Ostajmer i Ivica Jaklinović u M21B pa smo tako u kategoriji M21B imali prvu trojicu na postolju. Ivoru Mikulčiću je to peta pobjeda u kupu Hrvatske ove godine, a uz njega pet stotki (100 bodova nosi pobjeda) ima i Ivana Gobec koja je danas bila treća iza natjecateljica iz Švicarske i Mađarske no njihov plasman se ne računa za bodovanje u kupu Hrvatske. Mladi David Palić je osvojio srebro u kategoriji dječaka do 12 godina i to mu je drugi plasman na postolju za redom na natjecanju kupa Hrvatske.

🥇Paola Rako, Ž16
🥇Karlo Trinajstić, M14
🥇Ivor Mikulčić, M21B
🥇Nenad Mihaljević, M65
🥈David Palić, M12
🥈Paula Pavlin, Ž20
🥈Branko Ostajmer, M21B
🥉Ivana Gobec, Ž45
🥉Ivica Jaklinović, M21B

Kup Hrvatske se nastavlja već u nedjelju sa šestom utrkom kupa Hrvatske u organizaciji OK Međimurje.
Rezultati

 

Fotografije sa natjecanja