15. svibnja 2022. je na Bistranskom sedlu na Medvednici održano Štafetno prvenstvo Hrvatske u organizaciji OK Vihor. Startalo je ukupno 44 štafete. Teren je bio strm, ali uglavnom sa rijetkom i trčljivom šumom. Staze je zamislio Tomislav Vuk, a cijelu organizaciju sproveli su članovi kluba kojima se i ovim putem zahvaljujemo.
Kod seniorki je pobijedila štafeta OK Maksimir u sastavu: Sakar Vukić Tena, Vukelić Dora i Štambuk Iva za 2:40:08 ispred štafete OK Vihor (Čaja Lovorka, Mareković Ira i Pavlin Paula) 3:06:16 i OK Bjelovar (Šantić Nikolina, Plevnik Petra i Orlić Antonija) 3:41:51
Prvaci Hrvatske kod seniora su članovi štafete OK Japetić: Lesjak Jakov, Legac Lino i Razum Matija 1:46:06 ispred druge štafete OK Japetića (Vujanić Josip, Pongrac Branimir, Vujanić Filip) 1:57:00 i OK Maksimira (Kaniški Tomislav, Vukelić Juraj, Horvat Lobel) 2:15:35
Raduje nas da smo nakon dugo vremena došli do medalje i u ženskoj seniorskoj konkurenciji, a za klub je nastupilo čak četiri ženske štafete u najjačoj konkurenciji. Seniori nam ovoga puta nisu imali svoj dan te nam je najbolja štafeta tek šesta. Veteranke u sastavu Bojana Nikolić i  Ivana Gobec su se borile do kraja za zlato, no na kraju su ipak bile solidne srebrne.
Raduje nas i činjenica da smo nastupili sa čak 14 punih štafeta iako smo bili pomalo oslabljeni zbog organizacije natjecanja.
Uz štafetno natjecanje organizirali smo i pojedinačno natjecanje u dvije kategorije OPEN duga i OPEN kratka za sve zainteresirane koji nisu imali štafete. U pojedinačnoj konkurenciji članovi kluba osvojili su dodatne tri medalje.
Članovi Vihora koji su osvojili medalje:
🥇Pavić Monika i Rako Paola, Ž16 – štafeta
🥇Tomislav Krajačić, OPEN duga
🥈Lovorka Čaja, Ira Mareković, Paula Pavlin, Ž21
🥈Bojana Nikoilić i Ivana Gobec, Ž45
🥈Sanja Krš, OPEN kratka
🥉Viktor Ignjat Ivezić i Roko Reichertz, M16
🥉Petra Jurić, OPEN kratka
Štafete
Pojedinačno