Tijekom svih dana natjecanja (srednje staze, sprint, duge staze i štafeta) prvenstva JI Europe marljivo su se zbrajali rezultati svih sudionika ostvarenih u pojedinačnoj konkurenciji i za ekipne plasmane kako u konkurenciji seniora, juniora i kadeta (SEEOC) tako i u konkurenciji veterana (SEEMOC).

U konkurenciji SEEOC-a borilo se devet nacionalnih momčadi, a u konkurenciji SEEMOC-a deset momčadi. Hrvatska reprezentacija koju je sastavio voditelj reprezentacije Matija Razum po prvi puta u devet godina održavanja veteranskog dijela natjecanja došla je do zaista hvale vrijednog uspjeha upisavši se u reprezentacije koje su mogle podignuti pehar za najbolju veteransku ekipu prvenstva. Hrvatska je pobijedila ispred Rumunjske i Slovenije koje su bile druga i treća ekipa.

SEEMOC – ekipni poredak
1. Hrvatska 2207
2. Rumunjska  1720
3. Slovenija  1583

U konkurenciji kadeta, juniora i seniora (SEEOC) Hrvatska je nakon četiri utrke osvojila sedmo mjesto, a iza nas su Makedonija i Bosna i Hercegovina. Naravno ovdje ima velikog prostora za napredak u budućnosti, ali raduju pojedinačni plasmani na postolju Matije Razuma i štafete Dore Vukelić, Paole Rako i Majde Vidaković. Tu su i plasmani za diplomu među prvih šest Paule Pavlin, Olge Jerković Perić i Jana Gobeca od kojih možemo očekivati i u budućnosti dobre rezultate.

SEEOC –  ekipni poredak
1. Bulgarska 2216
2. Rumunjska  2115
3. Turska  1832

7. Hrvatska 953

Rezultati ekipnog poretka i rezultati svih pojedinaca koji su osvajali bodove za svoje momčadi.