U Gornjem Mihaljevcu je u subotu 23.10.2021. održano štafetno Prvenstvo Hrvatske. Klub je sudjelovao sa 8 štafeta i osvojio četiri medalje. U obje veteranske kategorije (muškoj i ženskoj konkurenciji) naše štafete su pobijedile te postale Prvaci Hrvatske. Za zensku štafetu su nastupile Neda Punek Gobec i Ivana Gobec, a za mušku štafetu Zdenko Horjan i Damir Gobec. Naša ženska kadetska štafeta (Ira Mareković i Paola Rako) bila je treća.
Izvrsni su bili i naši seniori koji su zapravo većim dijelom juniori (Jan Gobec, Noa Kolarek i Tomislav Varnica) koji su bili ukupno treći iza dvije štafete OK Japetića , a ispred OK Maksimira.
Vrlo dobra je bila i druga muška veteranska štafeta u sastavu Karlo Gobec i Siniša Mareković koja je bila četvrta. U ženskoj najjačoj konkurenciji naše djevojke nisu osvojile medalju, ali dostojno su branile boju kluba Ana Kovačić, Andrea Hribar i Ivana Horbec. U muškoj kadetskoj konkurenciji nastupili su još Goran Jandras i Kaan Yelen dok su u muškoj veteranskoj konkurenciji još trčali Biserka Horvat Nikšić i Ivica Mesić.
🥇Ž45 Neda Gobec i Ivana Gobec
🥇M45 Zdenko Horjan i Damir Gobec
🥉Ž16 Paola Rako i Ira Mareković
🥉M21 Jan Gobec, Noa Kolarek, Tomislav Varnica
Natjecanja na Međimurje Openu se nastavljaju u nedjelju 24.10.2021. sa dva sprinta koji se boduju za Kup Hrvatske.