Naša natjecanja

Trening utrka Pozdrav proljeću

“Pozdrav proljeću” vol. 2 trening utrka

,
Poziv na drugo izdanje trening utrke "Pozdrav proljeću" koja će se održati 14. ožujka 2021. kod mjesta Krušak. Dorađen je novi dio karte i nove dionice su u planu.

“Pozdrav proljeću” – trening utrka, rezultati i fotografije

,
Rezultati i fotogalerija sa održane trening utrke "Pozdrav proljeću" koja je održana 28. veljače 2021. u blizini mjesta Krušak.

Trening utrka “Pozdrav proljeću”

,

Pozivamo Vas na trening utrku "Pozdrav proljeću" koja će se održati u blizini Velike Bune kod mjesta Krušak (pješačka poučna staza Šumarica).

Za detalje pogledajte poziv.

Rezultati trening utrke Valentinovo 2021

,
Po lijepom, prohladnom i sunčanom vremenu u Gajevom naselju pokraj Jaruna u Zagrebu održana je trening utrka Valentinovo 2021 na kojoj je sudjelovao 91 trkač. Za trening utrku je nacrtana nova orijentacijska karta Gajevo u sklopu šestog kvartovskog treninga OK Vihor.

Trening utrka za Valentinovo

,
Pozivamo sve zainteresirane na orijentacijsku trening utrku u organizaciji kluba koja će se održati na Valentinovo u nedjelju 14.02.2021. Za ovu priliku moći će se naručiti i prigodne majice, a svi koji kupe majicu, a nisu registrirani član nekog orijentacijskog kluba ujedno imaju i besplatnu startninu za trening utrku.
SEEOC 2021

Novi datumi Prvenstva JI Europe u orijentacijskom trčanju

,
OK Vihor iza sebe ima najveće hrvatske organizacijske projekte u orijentacijskom sportu. Bili smo nositelji organizacije dva svjetska vojna prvenstva, europskog vojnog prvenstva i nekoliko regionalnih vojnih prvenstava. Organizirali smo svjetsko…

Rezultati 43. Memorijala Stipice Mesića

,
Rezultati  "43. Memorijala Stipice Mesića" - Ačka - Ačkovog kupa: Rezultati OOnline Prolazna vremena Winsplits analiza prolaznih vremena Rezultati pdf. Prolazna vremena pdf. 2020 Ačkov kup izvješće…

43. Memorijal Stipice Mesića

,
Poziv Startne liste Preporuke stožera civilne zaštite Odluka HOS-a - epidemijske mjere Bilten sa obavijestima

Video – Zagreb Open 2020 (head-cam i reportaža)

,
Kraj prvog dijela sezone koji zapravo nije niti počeo obilježiti ćemo našim natjecanjem "Zagreb Open" 28. lipnja 2020. Prijave su otvorene, a možete ovdje skinuti i poziv u pdf-u

Poziv, informacije i rezultati – Zagreb Open 2020

,
Kraj prvog dijela sezone koji zapravo nije niti počeo obilježiti ćemo našim natjecanjem "Zagreb Open" 28. lipnja 2020. Prijave su otvorene, a možete ovdje preuzeti i poziv u PDF obliku.