ORGANIZATOR:
|
Orijentacijski klub"
Vihor " |
DATUM:
|
28.04.2007. |
NATJECATELJSKI
CENTAR - oba dana |
ribnjaci
Klju�i� brdo - Vukomeri�ke gorice
10 km od Velike Gorice
25 km od Zagreba
|
IME
I VRSTA NATJECANJA |
Memorijal
Stipice Mesi�a - A�kov kup dvodnevno orijentacijsko natjecanje
1. dan boduje se za Svjetsku rang listu
2. dan se boduje se za Kup Hrvatske
|
GLAVNI
ORGANIZATOR |
Damir Gobec |
POSTAVLJA�
STAZA: |
Damir Gobec |
IOF
KONTROLOR NATJECANJA: |
Tomislav Varnica |
KARTA
oba dana: |
Klju�i� brdo, 2007.
Karta
Sa danom objave poziva za natjecanje (24.12.2007.) teren se
zatvara za sve treninge. |
OPIS
TERENA: |
kontinentalni
teren, prete�no brza i �ista �uma, mjestimi�no gusta vegetacija
|
PRVI START
1. dan: |
11.00 sati |
PRVI
START 2. dan: |
10.00 sati |
DJE�JA
TRKA 1. dan |
10.00 sati |
PERTFORIRANJE: |
Sport ident
elektronsko perforiranje. Uz prijavu napi�ite svoj SI broj
i WRE broj za natjecatelje u kategorijama koje se boduju za
Svjetsku rang listu. |
PRECIZNA
ORIJENTACIJA: |
Prvog
dana natjecanja u subotu 12.03.2008. odr�ati �e se i natjecanje
u preciznoj orijentaciji:
"3. Vihor pre-O challenge"
Natjecanje se boduje za Kup Hrvatske u preciznoj orijentaciji
i hrvatsko-slovensku ligu u preciznoj orijentaciji.
Poziv
|
KATEGORIJE
oba dana:
|
M 21 E - kategorija
za Svjetsku rang listu
� 21 E (A) - kategorija za Svjetsku rang listu
M 17-20, � 17-20
M 16, � 16
M 14, � 14
M 12, � 12
M 21 A, M 21 B, � 21 B
M 35, � 35
M 45, M 55
Otvorena kategorija
|
O�EKIVANA
VREMENA POBJEDNIKA: |
1. dan -
srednje staze (35min)
natjecanje za Svjetsku rang listu (WRE)
2. dan - skra�ena klasika (55-60 min)
klasika za MW21E (70-80min)
Kup Hrvatske - br.2 |
NAGRADE:
|
medalje
i prigodne nagrade za prva tri natjecatelja u svim kategorijama |
PROGLA�ENJE: |
WRE kategorija
za prvi dan u 15.00 sati
svih kategorija drugi dan u 15.00 sati Napomena:
Osvaja�i medalja i nagrada koji ne prisustvuju progla�enju
ne�e dobiti svoje nagrade i medalje ukoliko se ne jave organizatoru.
|
STARTNINA:
|
M� 21 i stariji - 50
kn/dan
M� 20 i mla�i - 40 kn/day
Otvorena kategorija - 30 kn/dan
Dje�ja trka - 20 kn
Iznajmljivanje
SI �ipova 10 kn/dan
Za natjecatelje registrirane pri HSOT-u vrijedi startnina
propisana odlukom IO HOS-a. |
PRIJAVE:
|
Do
04.04.2007. (petak) 19.00 sati
Morate dobiti povrdu prijave e-mailom
po�tom na adresu:
Damir Gobec
Nova Ves 65, Zagreb
Croatia
tel / fax:
radnim danom: 48 18 801 (09.30 - 13.30 h.)
e- mail:
vihor@vihor.hr
Za prijave koristite isklju�ivo prijavni
formular. |
NAKNADNE
PRIJAVE : |
Na mjestu
okupljanja do 10.30 sati prvi dan i do 9.30 sati drugi dan.
Naknadne prijave mogu�e su ukoliko na startnim listama ima
dovoljan broj slobodnih mjesta uz pla�anje 50% ve�e startnine. |
PODIZANJE
PRIJAVA I OBAVIJESTI: |
Na mjestu
okupljanja do 10.30 sati
oba dana - ribnjaci Klju�i� Brdo Pogledaj
lokaciju natjecateljskog centra |
IZVLA�ENJE
STARTNIH VREMENA |
07.04.2008.
OK "Vihor", Ribnjak 2, Zagreb, s po�etkom u 18.30
sati |
WEB
STRANICA KLUBA: |
www.vihor.hr |
SMJE�TAJ: |
Postoji
mogu�nost organiziranog smje�taja u �koli na podu. Smje�taj
�e biti organiziran od petka nave�er do nedjelje ujutro
po cijeni od 35kn za sva tri dana. Za ovaj smje�taj treba
se obavezno najaviti ranije kako bi ga mogli osigurati na
vrijeme.
Na ciljnom prostoru postoje dvokrevetne sobe s tu�em i WC-om..
Cijena po osobi je 150kn (mo�e se iznajmiti samo cijela
soba), dakle 300 kn za dvije osobe po danu. Potrebno se
najaviti ranije.
Pogledajte popis
smje�tajnih kapaciteta u gradu Zagrebu ili upitajte
za smje�tajne kapacitete u okolici:
http://www.tzzz.hr/engleski/smjestaj.asp
Organizator �e ukoliko klubovi izraze �elju za smje�tajem
u dvorani poku�ati prona�i i takav smje�taj. Za organizaciju
dvoranskog smje�taja molimo zainteresirane da se jave najkasnije
do 15. velja�e 2008.
|
PREHRANA: |
U suradnji sa "Ribnjacima"
natjecateljima �e biti ponu�ene dva menija po povoljnim
cijenama:
cca. 35-40kn - srne�i gula� ili grah s kobasom
cca. 25-30kn - ro�tilj (�evapi, meso, lepinja)
Prilikom prijave, a mo�e i ranije ako �elite ru�ati u ciljnom
prostoru obavezno naglasite koli�inu i vrstu obroka koji
�elite. |